Swep Duo r-MicroTech Pro

Tuotetiedot

Swep Duo r-MicroTech Pro on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jossa on optimaalinen mikrokuitunukka- ja mikrokuitulankarakenne. Se tarjoaa lattiamoppaukseen erinomaista tehoa ja seuraavan sukupolven supermikrokuituteknologiaa.

Mikrokuituinen nukka- ja lankarakenne on kevyt ja imukykyinen. Swep Duo r-MicroTech Pro -mopin nukka liukuu lattiaa pitkin mikrokuitulankojen kerätessä ja poistaessa irtolian, kuten hiukset, pölyn ja hiekan. Swep Duo r-MicroTech Pro -mopit sopivat kaikille koville sisätilojen lattiapinnoille, aina terveydenhuollon kohteista, kouluihin ja toimistoihin. Runsaan kapasiteetin ansiosta se on kuin kotonaan voimakkaasti likaantuvilla pinnoilla, esim. aulatilat ja runsaasti liikennöidyt käytävät.

Swep Duo r-MicroTech Pro on symmetrinen, matalakitkainen moppi, jota voidaan käyttää kuivana, nihkeänä tai kosteana. Se on tarkoitettu käytettäväksi esivalmisteltuna, ja kaksipuolisena sillä on todella suuri siivouskapasiteetti. Se on myös erittäin kestävä, sillä moppi voidaan pestä pesukoneessa jopa 1 000 kertaa. Sille on myös myönnetty Joutsenmerkki, mikä takaa, että moppi täyttää tiukat ympäristö-, laatu- ja hygieniastandardit.

Mikrokuidun puhdistusteho ja langat irtolian keräämiseen
Ainutlaatuinen mikrokuituinen nukka- ja lankarakenne on imukykyinen, ja antaa mopille erinomaisen puhdistuskapasiteetin
Mikrokuitunukan uniikki 3D-hunajakennorakenne antaa parhaan liankantokapasiteetin
Valmistettu jopa 60% kierrätetyistä materiaaleista
Jopa 99,99% bakteerilian poistokyky. Testattu laboratio-olosuhteissa P.aeruginosa- ja S.aureus patogeeneillä riippumattoman tutkimuslaitoksen toimesta.
Voidaan pestä jopa 1 000 kertaa
Joutsenmerkitty
ErgoCert-sertifiointi ergonomisuudesta käytettessä Swep r-levykehyksen ja säätövarren kanssa
Värikoodaus vakiona, ja numeroidut sormilenkit, joiden nuolet osoittavat moppaussuunnan

Tekniset tiedot

Linkit

Tuotekoodi

171386 (35cm)

171400 (50cm)

171404 (65cm)

Scroll to top